onsdag 1 oktober 2008

Vem ska trösta knytte

Har genom svärmors blogg hittet en bloggsida som verkligen berör. Ibland är det roliga saker man letar efter och ibland är det annat. Att rota i sig själv är svårt, att sedan lägga ut det på nätet är ännu svårare, eller kanske det inte är det.

Den här bloggen känns ömtålig, nästan som att man inte vill läsa den för man är rädd ha sönder något. Lämna en kommentar känns egoistiskt och nästan som våldtäkt.

Har man som jag en känsla av att vilja rädda alla som är lite kantstötta så gör det nästan ont att se någon må dåligt. Varför är man inte gud och kan laga trasiga människor Kanske för att alla är mer eller mindre trasiga i olika skeden av livet.

Kommer att smygläsa bloggen lite på håll.

Nya syntnissen sa upp sig som syntare hos oss innan han ens börjat. Tror han gör fel men av rätt anledning.
Vi har dock några andra idéer och lite olika folk att fråga och prova.

Har dom sista veckorna haft svårt att sova, många tankar om och kring jobbet. Sov så jäkla skönt i förgår men det straffar sig genast med en dålig natt igår. Hoppas på en lång natts sömn i natt. Skall till underbara Falun i morgon, vill inte bo där men jag trivs att jobba där. Roliga och trevliga jobbargubbar. Tyvärr är det ganska dyrt att fika på lasarettet där jag jobbar, det är ett sort minus annars gillar jag det verkligen.

Inga kommentarer: