fredag 29 februari 2008

Let´s dance eller Så skall det låta?

Äntligen fredag

Vi har i våran familj en liten tradition om att vi på fredagar lagar lite extra god mat, fixar lite hemma så det blir fint för att sedan vid 8 sätta oss att titta på..... Just det. I kväll är det både Let´s dance och Så ska det låta.

Vi gillar så ska det låta skarpt. Let´s dance är lite mer förnedrings tv. Men man kan ju inte låta bli.

Godisskålen som vi äter på fredagar står snart på bordet men vi kan inte bestämma oss.
Vi har dock en så kallad HD grunka som vi kan spela in med men då måste man titta på den kanalen man spelar in... Typ Video kan man säga fast en lite dator.

Det blir nog till att släpa fram en till boxer och dona så vi kan spela in en kanal och titta på en..

Idag har Pierre och jag slitit som djur, vi har montarat kanaler som är 800mm, låter inte så mycket men om man betänker en sådan kanal har en omkrets på 2,5 meter och innehåller typ 7,5m2 1mm galvplåt så förstår man vidden av det hela.. Högt upp skall dom ju så klart.. Vi har monterat så vi har nästan slut på mtrl... Lite konstigt känns det när en böj kostar 2500 kr och ett rör kostar 2300, spjällen nästan 3000kr.
Vi har i runda slängar hängt upp prylar för 20000 tusen kronor..Märkligt när man tänker på det. För en privatperson är det himla massa pengar men företaget vi jobbar åt lyfter inte ens på ögonen.

Nu måste jag ner och fixa med käket..Sedan blir det till att dra sladdar fram och tillbaka över hela övervåningen..

4 kommentarer:

Pumpan sa...

Om du kollar på lets dance så kollar jag på så ska det låta.

Erik i Bennarby sa...

Hmmm vilket problem för en som skall föreställa arbetsnarkoman

PITA sa...

Om man tittar klart på Så ska det låta, så hinner man se 30 minuter av lets dance och då får man också en snabbgenomgång, man hinner alltså se alla par, och det viktigaste av allt, man hinner se utröstningen. Så löste vi fredagens tv problem idag.

Erik i Bennarby sa...

Ser att det finns fler med samma problem:-) Och som har en lösning.