söndag 1 februari 2009

Huset med stort H

Det hände massor av saker för ett år sedan. Idag för ett år sedan flyttade vi in i huset vi jobbat på i två år. Som ni förstår så var det ingen rolig flytt, kanske därför det tog tid att komma igång och sörja.

Huset då?

Det är verkligen häftigt att bo i ett hus vi byggt själva, visst är det lite små fel på det men vi rättar till lite i taget och efter vad plånboken tillåter. Böt ju ut hallgolvet här förut och så ha vi lite frysningar ibland men huset som sådant är underbart. Ungarna har lite åsikter att det inte finns någon dörr till toan på övervåningen men lite får man väl tåla:-)

Idag ha vi storstädat, har ju blivit ett litet glapp på städningen men nu är vi igång igen, sjukdomar och sådant har ställt till det så vi har helt enkelt inte orkat. Men nu är det riktigt fint faktiskt:-)

Funderade mycket igår om hur uppväxten var och det är som med huset, lite problem var det men i det stora hela så var det en jäkligt bra uppväxt. Pengar saknades det nästan hela tiden, inte så att vi svalt men det var inga extravaganser direkt, tjatade länge efter en skateboard men det dröjde över ett år och då hade kompisarna slutat. Vi var väldigt ofta på utflykter i skogen och semestrarna tillbringade vi i tält och i baksätet på gamla bilar. Tälta är idag inte min grej men det var kul och vi gjorde saker som mina barn tyvärr aldrig fått gjort. Å andra sidan så har dom gjort saker jag aldrig fick göra.


Nu skall jag fortsätta att titta på dokumentären om USA:s sjukvård eller sjuk vård som den heter. Jäkla sjukt system dom har så ni kan nog förvänta er att inlägg om det.....igen.

Inga kommentarer: